Емоциите са невероятни, много съм щастлива за този успех, който

...
 Емоциите са невероятни, много съм щастлива за този успех, който
Коментари Харесай

Боряна Калейн: Надявам се да повторя този успех на 7 август

  " Емоциите са невероятни, доста съм щастлива за този триумф, който не е единствено мой, а на целия екип, който работи с мен и на който съм доста признателна. Имаше лека смяна в метода, по който се загрях през днешния ден. Както всички видяхте беше с доста по-добър резултат. Осъзнавам, че това е исторически орден. Но това освен мой триумф, а е триумф на безусловно всички хора, които работят с мен ", показа Боряна Калейн откакто завоюва исторически сребърен орден в многобоя на европейското състезание по художествена гимнастика, което се организира в Двореца на културата и спорта във Варна.

" Всичко беше мъчно през днешния ден, нямаше комбиниране, преди което да не ми бъде леко с напрежение, защото осъзнавах каква отговорност е това съревнование, че многобоят ми е доста значим. Но се оправих с напрежението, съумях да се съсредоточвам и резултатът е безпределно добър. Аз си имам вяра, че мога. Предните два дни към момента не съм направила разбор какво се случи, само че следва да се направи. Определено на следващия ден би трябвало да играя по този метод, че дори и малко по-добре ", добави гимнастичката.

" Опитах се да се абстрахирам, да не виждам никой, да не виждам оценки и по време на съчетанието да сме единствено аз и уреда. Не съм си следила оценките, нито моите, нито на другите състезателки. Молех се трудът ми да бъде заплатен и се веселя, че по този начин се случи.  Радвам се, че триумф да взема този орден, само че това е просто едно съревнование. Това е последно съревнование, в което всички най-големи сили сме в директна конкуренция. Радвам се, че приключи по този метод, само че се надявам да го повторя и на 7 август, когато ми е най-важното съревнование. Надявам се в Токио да играя по този съсредоточен метод, пък каквото стане. Аз би трябвало да си свърша работата ", разяснява още европейската ни вицешампионка.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР